Vuosi lähenee loppuaan, uutta odotellessa

Pieni yhteenveto lienee paikallaan näin vuoden ollessa lopuillaan.

Kalastuspäiviä oli jälleen kerran liian vähän. Kovasti aina kesän lähestyessä tuumii, että tänä vuonna kalastetaan enemmän kuin viime vuonna. Pääasiassa yhteiset kalareissut ovat perinteisesti olleet alkukesällä ja syksyllä viikonlopun verran ja keskellä kesää viikon reissu. Tänä vuonna syksyn reissuun tuli pieni kolaus tulvahuipun osuessa samalle viikonlopulle Merikarvialle kuin itse olimme siellä. No sujuihan se viikonloppu kuitenkin varsin mukavasti. Lätäsenon reissu oli hieno kokemus jälleen kerran, vaikka paikka onkin todella kuluneen oloinen nykyään.

”Kausi” alkoi perinteisillä visiiteillä Go Expo- ja Perhomessuilla, jotka todennäköisesti jäävät 2013 väliin. Molemmilla messuilla on toki nähtävää, mutta kovasti polkevat paikallaan, joten välivuosi lienee tarpeellinen. Keksinemme siis jotain muuta tilalle.

Sumarikalastus kiinnostaisi, joten ehkä ensi keväänä on todennäköistä, että jonnekin päin suuntaamme hankikorreja kahtelemaan.

Kesän 2013 pääreissu on jo suunnitelmissa ja sen verran paljastetaan, että ruotsin kielen sanastoa ollaan jälleen pänttäämässä.

Tietoja perinne

Perinnekalastaja.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s