Riekonkoskella syyskalassa

Ennen rauhoitusajan alkamista vedettiin tanssihousut jalkaan kenties viimeisen kerran vuonna 2015. Riekonkoski on tuttu ja turvallinen paikka. Perillä Saarijärvellä olimme perjantaina, mutta päätimme saunoa ja syödä hyvin. Lauantaina sitten kalalle. Vesi ei aiemmin ole ollut näin matalalla, joten paikka oli kuin uusi.

Tutusti aloittelimme kosken niskalta siirtyen alemmas. Ja sitten uusi rinki. Väkeä oli melko hyvin paikalla. Olihan rauhoitusaika lähellä. Kosken puolivälin tienoilla Janilla kunnon tärppi.

Illaksi mökille saunomaan ja nautiskelemaan elämästä.

Sunnuntaina hidas valmistautuminen kalalle. Mökin siivous ja koskelle. Väki oli vähentynyt. Illan/aamun aikana joku oli saanut 60+ cm taimenen. Se jatkaa edelleen kasvuaan. Tovi kalasteltiin, kunnes oli aika lähteä kotimatkalle.

Riekonkoski on mukava paikka käydä kalassa. Koski on sopivan kokoinen, että siihen ehtii hyvin tutustua. Nytkin tuli uusia ottipaikkoja veden ollessa alemana.

Selkeä miinuspuoli on luvan hankkiminen. Koskella on iso kyltti, jossa on puhelinnumero, johon soittamalla luvan saa helposti. No ei saa. Se ei ole toiminut vuosiin.

Olisi paljon helpompi soittamalla hankkia lupa kuin kännykällä naputella verkkopankissa tai käymässä ostamassa se jostain.

Muutama foto Flickrissä

Tietoja perinne

Perinnekalastaja.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s