Riekonkoskella kesäkuussa

Viikko ennen juhannusta tehtiin vispausretki Riekonkoskelle Saarijärvelle. Joella tuli vietettyä aikaa ja muutenkin oli mukavaa.

Perjantaina kalastus aloiteltiin kaikessa rauhassa, koska edessä oli pitkä rupeama. Tarkoitus oli kalastaa koko yö aamuun asti. Aloitimme niskalta siirtyen välillä alemmas koskella. Pari tuntia pidettiin yöllä tultakin yllä nuotiopaikalla kahvetta juoden ja makkaraa grillaten. Salakat olivat liikkeellä ja muutama lupaavaa tärppikin tuli. Muuten ensimmäinen sessio meni melko mukavasti, vaikka hieman väsyttikin. Unille kuuden maissa.

Päivällä unta ja ostoksilla käynti Savotan juuri avatussa Outlet-myymälässä Karstulassa, josta jäi käteen teknisiä alusasuja muun muassa. Kannattaa käydä paikan päällä tutkailemassa tilanne. Hyvän ruuan jälkeen uudelleen joelle iltakalaan, jossa jatkettiin siitä mihin aamulla jäätiin.

Sunnuntaina sää vähän oikutteli sateen muodossa, enimmän osaa aurinko kuitenkin paistoi. Puolen päivän maissa joelle, jossa kevyttä vispausta ja osaksi heittoharjoittelua. Teimme lopuksi myös tutustumiskäynnin Muittarinkoskelle, jossa Jannelle lupaava tärppi ja kylkikin ehti vilahtaa.

Tapahtumia olisi voinut olla enemmänkin. Riekonkoski ei ole ehkä helpoin paikka kalastaa, mutta tähän mennessä yksi mielenkiintoisempia, joissa PK on käynyt. Kaiken kaikkiaan mukava paikka, johon on helppo tulla toistekin.

Kuvia reissusta

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliin: Riekonkoskella kesäkuussa

  1. Paluuviite: Riekonkoskella kesäkuussa | Perinnekalastajat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s